Új Kezdet: Megalakult a „Jövőnk Siófok Szervezzük Együtt Egyesület”

Siófok városában új fejezet kezdetét hirdeti a Jövőnk Siófok Szervezzük Együtt Egyesület (JÖSSZ-E), amely hivatalosan is megalakult a napokban. Az esemény egy kis ünnepséggel és az alapító tagok lelkes részvételével zajlott le, és a közösség fontos pillanatát jelenti a helyi fejlődés és együttműködés szempontjából.

Az alapítók közül többen is kifejezték a város iránti elkötelezettségüket és azt a vágyukat, hogy egy olyan szervezetet hozzanak létre, amely összehozza azokat, akik együttműködni és részt venni szeretnének Siófok jövőjének alakításában. A cél az, hogy egy szerethetőbb, élhetőbb város jövőképét kidolgozzák és megvalósítsák, valamint összehozzák azokat, akik szeretnének aktívan részt venni a helyi közösség fejlődésében.

Az egyesület alapítói kiemelték az együttműködés fontosságát más civil szervezetekkel, egyesületekkel, valamint társadalmi és gazdálkodó szervezetekkel. A város jövője érdekében tett erőfeszítéseiket támogatva az alapítvány tervezi a partnerségek kialakítását és az összefogást a közös célok érdekében.

A JÖSSZ-E alapítvány nem csupán egy szervezet, hanem egy közösség, amelyre minden olyan személy és szervezet számára nyitott, akik aktívan hozzá szeretnének járulni Siófok és környéke fejlődéséhez. Az egyesület a helyi közéletbe való bevonást, párbeszédet, kapcsolatépítést és az érdek-védelem érvényesítését is kiemelt célként tűzte ki.

A megalakulás pillanata rendkívüli lelkesedéssel töltötte el az alapítókat és azokat, akik már most csatlakoztak az egyesülethez. A jövőben tervezett programok, projektek és kezdeményezések ígéretes kilátásokat vetítenek előre, és minden bizonnyal hozzájárulnak majd Siófok közösségének fejlődéséhez.

Az alapítvány honlapján további információk találhatók a tevékenységeikről, az önkéntességi lehetőségekről, valamint arról, hogyan lehet csatlakozni a közösségükhöz. A „Jövőnk Siófok Szervezzük Együtt Egyesület” létrejötte egy újabb lépés a város pozitív változásainak irányába, és mindenkit arra ösztönöz, hogy vegyen részt a közös célok elérésében.

Az egyesület célja:

Siófok fejlesztése érdekében, egy szerethetőbb, élhetőbb város jövőképének kidolgozása, s az annak megvalósítása érdekében történő tevékenykedés.

Együttműködés más civil szervezetekkel, egyesületekkel, társadalmi és gazdálkodó szervezetekkel, amelyek segítik az egyesület eredményes működését, a kitűzött célok megvalósítását.

A város jövőjéért tenni akaró civilek és civil szerveztek összefogása, bevonása a helyi közéletbe, párbeszéd, kapcsolatfelvétel, s annak ápolása helyi- és regionális érdek-védelem és érvényesítés.

Adószámunk:
19360560-1-14
Bankszámla számunk:
10300002-13535360-00014908
E-mail címünk:
josszesiofok@gmail.com

Kövess minket facebookon